Asociācijas biedri pavada dienu mācībās

    macibas

     2018.gada 1.novembris. Vakar Latvijas Mazo un vidējo uzņēmumu asociācijā tika aizvadīta intensīva un darbīga diena!
    Pirmkārt, pasakāmies mūsu biedram “Large size shoes "Apavi 40+"” par telpām, lai darbagrupas varētu mācīties, izpausties un pilnveidoties, kā arī biedram “King Coffee Service Latvia” par gardo un prāta vētras stimulējošo kafiju, lai uzturētu darbagrupu dalībniekus enerģijas pilnus šīs dienas zinību un viedokļu apmaiņas maratonā!
    Īsumā - tika aizvadītas trīs darba grupu tikšanās:
    Politikas un nodokļu darba grupas ietvaros, intensīvās diskusijās (kā jau politikā ierasts) ar to vadītājiem Ingu Ansoni un Nauri Vītolu tika aspriesti politisko vēlēšanu rezultāti, partiju solījumi Latvijas Mazo un vidējo uzņēmumu asociācijas rīkotajā politisko partiju debatēs, kā arī tika noskaidrots vienots priekšlikums un Asociācijas biedru/klātesošo viedoklis:
    - par neapliekamā minimuma apmēru;
    - apliekamā minimuma apjomu mazajai uzņēmējdarbībai
    - rēķinu izrakstīšanu ar EDS starpniecību
    - reversā PVN piemērošanu visām iespējamām nozarēm
    Izglītības un pašizaugsmes darba grupas ietvaros ar tās vadītāju Ievu Andersoni noskaidrojām: - kā pareizi novērtēt savu produktu / pakalpojumu? Kā noteikt īsto cenu ? Biedriem un klātesošajiem bija iespēja izvērtēt savu un citu klātesošo cenu politiku un pieredzi.
    Savukārt Mārketinga darba grupas ietvaros ar tās vadītāju u iedziļinājāmies Digitālā mārketinga iespējās, ko piedāvā “Google” rīki, kā arī citi bezmaksas/maksas rīki, lai pēc iespējas efektīvāk reklamētu savu produktu/pakalpojumu tirgū.
    Pateicamies biedriem un viesiem, kuri ieradās, lai ar kopēju iniciatīvu radītu ne tikai sekmīgāku vidi uzņēmējdarbībai Latvijā, bet arī paplašinātu savas un citu zināšanas un

    © 2024 Latvijas Mazo un vidējo uzņēmumu asociācija